Κατηγορίες
ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας κοινότητα Μελίκης

Για ποιο λόγο είχε διακοπεί η υδροδότηση στη Μελίκη – τι αναφέρουν αντιδήμαρχος και πρόεδρος Τ.Κ.

Από τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Μελίκης Νικ. Σαρακατσιάνο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης Αλ. Ακριτίδη έγιναν γνωστά τα εξής:

“Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η μεγάλη βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης της Μελίκης έχει αποκατασταθεί πλήρως.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν κατά τη διάρκεια των εργασιών εκβάθυνσης του χειμάρρου Κρασοπούλη, σκαπτικό μηχάνημα έσπασε κατά λάθος τον αγωγό που υδροδοτούσε τον οικισμό «Γεράκη».


Η επίλυση του προβλήματος ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς ο σπασμένος αγωγός βρισκόταν κυριολεκτικά μέσα στην κοίτη του χειμάρρου Κρασοπούλη, με ότι αυτό συνεπάγεται. Μια βλάβη που δημιούργησε κι άλλα αλυσιδωτά προβλήματα λόγω των διαφόρων φερτών υλικών που εισέρρευσαν στον αγωγό φράζοντάς τον.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους της Μελίκης για την αμέριστη κατανόηση και υπομονή τους και ιδιαίτερα τους κατοίκους του οικισμού «Γεράκη» που έμειναν χωρίς νερό για περισσότερες από 48 ώρες.

Τη μεγαλύτερη ωστόσο ευγνωμοσύνη οφείλουμε στα συνεργεία της ΔΕΥΑΑΛ που μέρα και νύχτα, με βαθμούς υπό το μηδέν και κυριολεκτικά μέσα στα παγωμένα νερά του χείμαρρου, κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα και να έχουμε ξανά νερό στην κοινότητά μας.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, με υγεία κι ευτυχία στις οικογένειές σας.”