Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας Χαλκίδης

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στην Αλεξάνδρεια ανακοίνωσε ο Μιχ. Χαλκίδης

Μιχάλης ΧαλκίδηςΤην πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αλεξάνδρειας στις δημοτικές εκλογές του 2019 ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/11 ο Μιχάλης Χαλκίδης.

Ο Χαλκίδης ήταν σαφής ως προς τις προθέσεις του, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση την κάνει για να αποσαφηνίσει την κατάσταση και για να τελειώνουν οι φήμες. Απηύθυνε δε κάλεσμα για μια πανστρατιά που θα έχει αυτοδιοικητικό χαρακτήρα και όχι κομματικό.

Αυτό που ως πρώτο σχόλιο αξίζει να αναφερθεί είναι πως….

 

ο Χαλκίδης δεν ήταν “φειδωλός” στους χαρακτηρισμούς του, τόνισε πολλές φορές ότι η διοίκηση Γκυρίνη δεν παράγει έργο, επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν έχει για την ώρα καμιά επαφή με όσους ακούγεται ότι θέλουν να είναι υποψήφιοι το 2019 (μέχρι τώρα ακούγονται διάφορα ονόματα, μεταξύ αυτών των Κ. Ναλμπάντη, Μπ. Γκιόνογλου, Ν. Αλεξόπουλο) ενώ κάλεσε τους συμβούλους που κατά καιρούς διαχωρίζουν τη στάση τους από τη διοίκηση Γκυρίνη (ενώ έχουν εκλεγεί με αυτή) να στηρίζουν όταν αυτό είναι για το καλό του τόπου.

Πρώτο σχόλιο δικό μου: ο Χαλκίδης σήμερα ανοίγει έναν κύκλο ο οποίος αναπόφευκτα θα κλείσει τη μέρα που θα κλείνουν και οι υποψηφιότητες για τις εκλογές του ‘19. Όχι νωρίτερα.

Αργότερα, θα αναρτηθεί και το βίντεο.