Κατηγορίες
ΟΠΑΚΟΜ Δήμος Αλεξάνδρειας πολιτισμός - παράδοση - ψυχαγωγία

Στην παράσταση “Η αυλή των Θαυμάτων” θα πάει ο ΟΠΑΚΟΜ Αλεξάνδρειας

Μονή ΛαζαριστώνΟ Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας κάνει γνωστό στα μέλη του ΚΑΠΗ και στους δημότες-κατοίκους του Δήμου Αλεξάνδρειας ότι την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 όσoι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση “Η αυλή των θαυμάτων” στην Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Λειτουργό του Οργανισμού κ. Ιωαννίδου Μερόπη στο τηλέφωνο 2333026743.

Ισχύουν εισιτήρια του ΟΓΑ .

Τιμή 10€ το άτομο(5€ το εισιτήριο και 5€ το λεωφορείο)

Ώρα αναχώρησης 6.30μ.μ (μπροστά από το ΚΑΠΗ Δ.Κ. Αλεξάνδρειας)

Δυο λόγια για το έργο:


«Η Αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Τέλη της δεκαετίας του 1950. Σε μια αυλή, σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας, διασταυρώνονται ένας Μικρασιάτης γέρος πρόσφυγας σκαρφαλωμένος στο ταρατσάκι του, η γυναίκα του που ψάχνει τον εγγονό της, μια χήρα που σιγοτραγουδά τη «Ραμόνα», ένας ονειροπόλος, ένα ανδρόγυνο που άλλοτε χαϊδολογιέται, άλλοτε μαλλιοτραβιέται και άλλοτε σχεδιάζει να φύγει στην Αυστραλία, μια συνοικιακή καλλονή που ελπίζει να γίνει σταρ του σινεμά κι ένας «μοιραίος» υδραυλικός. Σε αυτόν το μικρό χώρο κατοικεί ολόκληρη η Ελλάδα. Λίγο πριν καταρρεύσει το οικοδόμημα, μια ερώτηση αναδύεται: τι βιώνουμε τελικά, ένα μίζερο αδιέξοδο ή ένα θαύμα;