Κατηγορίες
αθλητικά κοινότητα Μελίκης

Περιορισμοί της κυκλοφορίας στην Μελίκη κατά τη διάρκεια του Αγώνα δρόμου “Σωτήρης Περτσιούνης” (Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017)

Ανακοινώθηκαν περιορισμοί στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Μελίκη (που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού) κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνα δρόμου «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΙΟΥΝΗΣ» που θα γίνει την Κυριακή 26-11-2017.

Συγκεκριμένα απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων και από ώρα 09:30 έως 14:00, στις παρακάτω οδούς:

α) Στην οδό Κεντρικής (Επ.Ο. Βέροιας – Κυψέλης), από τη συμβολή της με την οδό Παπαφλέσσα έως τη συμβολή της με την οδό Τσιπροπούλου,
β) Στην οδό Φιλίππου, από τη συμβολή της με την οδό Σωτήρη Περτσιούνη (Πρώην Κένεντι) έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής και
γ) Στην οδό Σμύρνης, από τη συμβολή της με την οδό Σωτήρη Περτσιούνη (Πρώην Κένεντι) έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, με μέριμνα και φροντίδα διοργανώτριας αρχής, η οποία θα λάβει μέτρα τροχαίας σε όλες τις διασταυρώσεις, με την βοήθεια εθελοντών που θα φέρουν φωσφορούχο γιλέκο και ερυθρές σημαίες, υπό το συντονισμό του Τ.Τ. Βέροιας. Επιπλέον, η διοργανώτρια αρχή θα τοποθετήσει ειδική, για την τέλεση του αγώνα, σήμανση.