Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης Δημητριάδης Φώτης Δήμος Αλεξάνδρειας Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας παιδεία

Ο Στ. Γκιουρτζής νέος πρόεδρος στην Σχολική Επιτροπή. Τι είπαν Συρόπουλος – Γκυρίνης – Δημητριάδης

– Δ. Συρόπουλος: “δεν καλύφθηκα πολιτικά και παραιτήθηκα”

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 30/10 ένα από τα θέματα ήταν και αυτό της παραίτησης του Δημ. Συρόπουλου από τη θέση του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.
Μετά από την πρόταση του δημάρχου τον αντικαθιστά στην προεδρία ο Στέφανος Γκιουρτζής.

Όσον αφορά τα της παραίτησης είναι γνωστά εδώ και καιρό (δείτε ΕΔΩ) ενώ κατά την ομιλία του προς το Δ.Σ. ο πρώην πρόεδρος έκανε ανασκόπηση της κατάστασης από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα, ευχαρίστησε αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε και έκανε λόγο για “άδειασμα”.

 

Ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης δεν έκανε κανένα σχόλιο ως προς τους λόγους της παραίτησης και ανέφερε πως πρόκειται περί προσωπικών ζητημάτων (αλλά στο τέλος είπε ότι “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”).

Απ’ την άλλη μεριά, ο Φ. Δημητριάδης (γάτα σε αυτά και πολλά χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι) βλέποντας ότι το ζήτημα είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα διαφωνιών εντός της ομάδας του δημάρχου προσπάθησε να το “ανεβάσει”.

Όμως ο Συρόπουλος με το γνωστό αφοπλιστικό του ύφος δεν άφησε περιθώρια και η απάντηση του στη δευτερολογία του ήταν “Ένοιωσα αδειασμένος και παρατήθηκα, τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε;;”, η συζήτηση έληξε κάπου εκεί και η συνεδρίαση συνεχίστηκε.

Δείτε το απόσπασμα από το βίντεο (επειδή κάποιοι φίλοι έχουν απορίες, να πω ότι πρόκειται για απόσπασμα από τη μετάδοση που κάνει ο Δήμος μέσα από το you tube):