Κατηγορίες
πολιτική

Με αιχμές στο 2ο γύρο των εκλογών για το νέο φορέα

εκλογές νέου πολιτικού φορέα 2017Όπως λέγαμε από την πρώτη στιγμή, θα είναι… θαύμα αν τα πράγματα μετά από τις εκλογές για το νέο φορέα (κάποιοι επιμένουν να μιλάνε για νέο φορέα “της κεντροαριστεράς”) θα μείνουν ως έχουν και θα είναι ακόμη πιο μεγάλο θαύμα αν οι υποψήφιοι κάνουν πράξη τα λόγια τους περί “ενότητας”, “συνέχισης της κοινής προσπάθειας” και άλλα τέτοια ωραία – που έχουν θέση στις δημόσιες σχέσεις αλλά όχι στην πραγματική πολιτική.

Αναμενόμενο θα ήταν αν υπήρχαν διαφωνίες αν πχ. στο δεύτερο γύρο περνούσαν όχι δυο προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ (Γεννηματά – Ανδρουλάκης, όπως έγινε δηλαδή τώρα), αλλά δυο από διαφορετικές αφετηρίες (π.χ. Γεννηματά με Θεοδωράκη ή Ανδρουλάκης με Καμίνη).

 

Οι αιχμές όμως και τα καρφιά (πάντα κεκαλυμμένα για να μην δημιουργούνται κακές εντυπώσεις στο πόπολο) πάνε και έρχονται ακόμη και τώρα που οι δυο διεκδικητές είναι από το ΠΑΣΟΚ, η μια νυν πρόεδρος και ο άλλος πρώην γραμματέας.

Απόδειξη αυτού η τελευταία ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή “Πρωτοβουλία στήριξης Νίκου Ανδρουλάκη Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Νάουσας” – να σημειωθεί πως εκπρόσωπος του Ν. Ανδρουλάκη στις εκλογές αυτές είναι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας και παλιός δήμαρχος Αντιγονιδών Τ. Τασιόπουλος.

Αναφέρει λοιπόν στην ανακοίνωσή της αυτή η “πρωτοβουλία στήριξης”:

“Αλεξάνδρεια 17/11/2017

Φίλη και φίλε

– Εξαιτίας της κήρυξης του τριήμερου πένθους που προέκυψε από τα ακραία ΚΑΙΡΙΚΑ φαινόμενα ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ για τις εκλογές της δεύτερης ΚΥΡΙΑΚΗΣ για την ανάδειξη του επικεφαλής του ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ της Δημοκρατικής Παράταξης

πρότεινε:

– α) την μετάθεση των εκλογών για την ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό από την επιτροπή ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ επειδή αυτές συμπίπτουν με τις εκλογές των δικηγορικών Συλλόγων.

– β) την αλλαγή της ΤΗΛΕΜΑΧΙΑΣ (DIBATE) στην τηλεόραση από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ στο ΣΑΒΒΑΤΟ πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό – προφανώς και θα υπάρχουν κάποιοι λόγοι- από την κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

– Όπως είναι γνωστό οι εκλογές αυτές απαιτούν μια πνοή αναγέννησης, μια διάθεση αλλαγής γενιάς, μια ποιότητα στόχων, μια νέα αντίληψη και κυρίως μια νέα νοοτροπία για μια πραγματική αλλαγή.

– Χρέος μας λοιπόν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου να προσέλθουμε μαζικά στην ΚΑΛΠΗ και να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.

Πρωτοβουλία στήριξης ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ”