Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Αντικατάσταση Κυτούδη – με έντονο ύφος οι τοποθετήσεις του πρώην προέδρου και του δημάρχου

Μόσχος ΚυτούδηςΣτην αντικατάσταση του Μ. Κυτούδη από τη θέση του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε, μετά από την παραίτησή του τελευταίου, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.
Κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 20/11/2017 η παραίτηση Κυτούδη έγινε αποδεκτή και ως αντικαταστάτης του ορίστηκε ο Μπάμπης Βουλγαράκης.

Η παραίτηση Κυτούδη και η επιστολή με την οποία γνωστοποιήθηκε δεν έμεινε ασχολίαστη στη συνεδρίαση. Αρχικά ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κ. Παράσχου ζήτησε να μάθει πέντε πράγματα παραπάνω για αυτήν, στις τοποθετήσεις που έγιναν στην αρχή της συνεδρίασης. Όμως απάντηση δεν πήρε άμεσα. Είχε ήδη φύγει από τη συνεδρίαση, όταν το θέμα της αντικατάστασης συζητήθηκε αργότερα.

 

Τότε φάνηκε και το χάος που χωρίζει το δήμαρχο με τον Μ. Κυτούδη, μια κατάσταση που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγηθεί.

Να αναφέρω ότι ο Μ. Κυτούδης αποχώρησε από τη συνεδρίαση εμφανώς εκνευρισμένος, αφού εξέθεσε τα επιχειρήματά του και αφού υπήρξε ένα έντονο πεντάλεπτο, λόγω των τοποθετήσεων Κυτούδη – Γκυρίνη.

Μόσχος Κυτούδης

Και υπήρξαν συνάδελφοί του που προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, αφού η αποχώρηση έγινε λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της συνεδρίασης και κάποιοι πρόλαβαν τον Μ. Κυτούδη έξω από το δημαρχείο.