Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης Δήμος Αλεξάνδρειας Χαλκίδης

Δήλωση – απάντηση Γκυρίνη στην πρόθεση Χαλκίδη να διεκδικήσει δημαρχία το ’19

Με γραπτή δήλωσή του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης απαντά στον Μιχάλη Χαλκίδη ο οποίος ανακοίνωσε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του 2019.

Με τη δήλωση Γκυρίνη επιβεβαιώνεται αυτό που έγραφα: η συνέντευξη Χαλκίδη ανοίγει έναν κύκλο που δεν κλείσει νωρίτερα από την Κυριακή των δημοτικών εκλογών του ’19.

Η δήλωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Με αφορμή τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Μιχάλης Χαλκίδης και την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, έχω να δηλώσω τα εξής:

Κατ’ αρχάς, τον καλωσορίζω στο στίβο της Αυτοδιοίκησης, τον οποίο υπηρέτησε και ο ίδιος πριν 17 χρόνια. Εύχομαι να συμβάλλει θετικά στο δημόσιο διάλογο με εποικοδομητικές προτάσεις και δίκαιη κριτική και να μην αρκεστεί σε κενές υποσχέσεις και εντυπώσεις, οι οποίες τόσο πολύ έβλαψαν τον τόπο μας.

Όσον αναφορά τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του προσώπου του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, τους οποίους ανακάλυψε ο κ. Χαλκίδης το τελευταίο εξάμηνο (γιατί άραγε;), δεν αξίζουν σχολιασμού.

Η διοίκηση του Δήμου και ο ίδιος προσωπικά ως Δήμαρχος, θα επικεντρώσουμε όλες τις προσπάθειές μας στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τους συνδημότες μας στην πόλη της Αλεξάνδρειας και όλα τα χωριά.

Προβλήματα που χρονίζουν εδώ και δεκαετίες.

Αυτή είναι η σύγχρονη πολιτική αντίληψη που πρέπει να διακρίνει τους τοπικούς άρχοντες. Μια πολιτική που να επιλύει προβλήματα, δίπλα στον πολίτη και μακριά από λαϊκισμούς.

Παναγιώτης Γκυρίνης

Δήμαρχος Αλεξάνδρειας