Κατηγορίες
Θεσσαλονίκη

Τζιτζικώστας: “φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ένα σταθερό και ασφαλές μέλλον για την Κεντρική Μακεδονία

Στην πανηγυρική δοξολογία για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και για τις ιστορικές επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Στη σημερινή διπλή εορτή της Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θυμάται και τιμά τους προγόνους μας, οι οποίοι έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε σήμερα όλοι εμείς ελεύθεροι. Εμείς, ως Περιφέρεια φροντίζουμε παράλληλα να διασφαλίσουμε ένα σταθερό και ασφαλές μέλλον για την Κεντρική Μακεδονία.

Η Ιστορία άλλωστε μάς δείχνει το δρόμο: Με συνεννόηση και συνεργασία όλων των δυνάμεων προσπαθούμε όχι μόνο να κάνουμε την Περιφέρειά μας πιο ανθρώπινη, αλλά με το σημαντικό έργο μας να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και να καταφέρουμε η Κεντρική Μακεδονία να είναι η πρώτη Περιφέρεια που θα βγει από την κρίση. Και θα το πετύχουμε. Χρόνια πολλά σε όλους τους Θεσσαλονικείς».
Στη συνέχεια, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, παρέστη στην τελετή παρασημοφόρησης της Πολεμικής Σημαίας του θωρηκτού «Αβέρωφ» με τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Σωτήρος.