Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Ημαθία για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Εντοπίστηκε ηρωίνη σε προφυλακτήρα αυτοκινήτου, σε 32 συσκευασίες, έτοιμες για διακίνηση.

Συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Ημαθίας, μία 36χρονη και ένας 39χρονος, ημεδαποί, για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης.
Ειδικότερα, από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας και του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος, πραγματοποιήθηκε στις 4-10-2017 αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία όπου διέμεναν η 36χρονη και ο 39χρονος σε περιοχή της Ημαθίας.


Κατά τη διενέργεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 36χρονη στην παραπάνω οικία, καθώς σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες μέσα σε προφυλακτήρα, 32 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 102,8 γραμμαρίων, έτοιμες προς διακίνηση, που κατείχαν μαζί με τον 39χρονο.
Το πρωί της 5ης Οκτωβρίου εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο 39χρονος, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, καθώς και το αυτοκίνητο της 36χρονης.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας. Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.