Κατηγορίες
ανακοινώσεις

ΠΑΣΟΚ Ημαθίας: σχόλιο για τη μη πρόσκληση της Φ. Γεννηματά στο Imathia Quality στο Ζάππειο

Από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση – σχόλιο, σχετικά με τη μη πρόσκληση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στην εκδήλωση προβολής της Ημαθίας που έγινε στο Ζάππειο από τις 13 έως και τις 15 Οκτωβρίου 2017.

Στην ανακοίνωση η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:
Με ικανοποίηση παρακολουθήσαμε την εξαιρετικά πετυχημένη πρωτοβουλία προβολής της Ημαθίας στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα («Ζάππειο»). Η συντονισμένη δράση όλων των φορέων της περιοχής για την ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας μόνο κέρδη μπορεί να φέρει. Ωστόσο μια σειρά από οργανωτικές αδυναμίες, που σύμφωνα με τα δεδομένα, οφείλονται τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στην Αντιπεριφέρεια τείνουν να ακυρώσουν την αξία της πρωτοβουλίας.

 


Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι τέτοιας μορφής εκδηλώσεις δεν κρίνονται μόνο από το περιεχόμενο τους, αλλά κυρίως από την επικοινωνιακή διαχείριση τους. Ελπίζουμε να πρόκειται για απειρία και όχι για συνειδητή επιλογή προβολής (;;;;) συγκεκριμένων προσώπων και καταστάσεων το γεγονός της ΜΗ αποστολής προσκλήσεων στο πολιτικό προσωπικό του Κέντρου, να μην ήταν συνειδητή επιλογή, αλλά αβελτηρία των αρμοδίων, σημειώνοντας απλώς ότι η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» κ. Φ Γεννηματά περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή την πρόσκληση που θα της επέτρεπε την παρουσία της στις εκδηλώσεις.

Υποθέτουμε μάλιστα ότι αυτή η «παράλειψη» θα αφορά και άλλους και όχι μόνο την Πρόεδρο μας.

(Υ.Γ. Δεν θα είχε απολύτως κανένα νόημα μια αντιπαράθεση για το θέμα. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να πήραν το μήνυμα)