Κατηγορίες
ΚΕΔΑ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας σκίτσα-σάτυρα

Αποκλειστικό για την 14η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας

Νωρίς το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου αναζητούσαμε τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ Στεφ. Δελιόπουλο για μια δήλωση. Άλλωστε τι καλύτερο από μια δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής επιχείρησης η οποία διοργανώνει το βράδυ της ίδιας ημέρας την πιο επιτυχημένη εκδήλωσή της!

Όμως δυστυχώς δήλωση δεν υπήρξε. Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα (και άπειρες αναπάντητες κλήσεις προς στον ίδιο τον Δελιόπουλο), τελικά τον βρήκαμε. Στα γραφεία της ΚΕΔΑ, να ασχολείται με τις τελευταίες λεπτομέρειες και προετοιμασίες για τη Γιορτή.

Παρά την κούραση που είχε όλες αυτές τις ημέρες, δέχθηκε τουλάχιστον να φωτογραφηθεί για τους αναγνώστες της Περισκόπησης. Αν μη τι άλλο, αφού θα είχαμε στα χέρια μας μια πραγματικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ φωτογράφηση, κάναμε την παραχώρηση:

 

 

– πέρα από τη σάτιρα να πούμε κάτι: ο Δελιόπουλος προσπαθεί. Και μέχρι τώρα ομολογουμένως τα καταφέρνει πολύ καλά. Γιατί τρέχει συνέχεια. Σε ένα πεδίο (σύλλογοι, εκδηλώσεις, συναυλίες, κολυμβητήριο, θεατρικά κλπ) για το οποίο αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους θα ακούσεις 101 γνώμες και ιδέες.

Και μακάρι και η σημερινή εκδήλωση να έχει την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία με τις προηγούμενες παρόμοιες Γιορτές Παραδοσιακής Πίτας. Καλή επιτυχία λοιπόν.