Κατηγορίες
Ημαθία

Δήλωση υποψηφιότητας του Αν. Γιαγκογλου για το Επιμελητήριο Ημαθίας

Με ανοιχτή επιστολή του ο επιχειρηματίας Τ. Γιάγκογλου γνωστοποιεί την πρόθεσή του να κατέλθει στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 3/12/2017 του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας και να διεκδικήσει την προεδρία του Επιμελητηρίου.
Στην επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

“Στις 3 Δεκεμβρίου 2017 τα Επιμελητήρια της χώρας κατεβαίνουν σε εκλογές για να αναδείξουν νέες διοικήσεις και νέους ανθρώπους, αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία των παλαιών, με κύριο μέλημα τη στήριξη των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας. Για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας μια ομάδα επαγγελματιών, καταρτίζουμε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο στο οποίο αναλαμβάνω επικεφαλής, με στόχο ένα αποτελεσματικότερο Επιμελητήριο, «βιτρίνα» του δυναμισμού μιας ανανεωμένης ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

 

Ένα Επιμελητήριο που θα επανασυνδέσει το σύνολό του επιχειρηματικού κόσμου με τον θεσμό.
Ένα Επιμελητήριο που θα ενθαρρύνει δια της επαγγελματικής εκπαίδευσης , τις παραγωγικές δυνάμεις να δραστηριοποιηθούν και να εκσυγχρονίσουν δομές και λειτουργίες, οργανωμένο, από την επιχείρηση για την επιχείρηση, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος ενός αναπτυξιακού περιβάλλοντος.

Οφείλοντας να συμβαδίσουμε με τις ανάγκες και τις ευκαιρίες μιας νέας εποχής, με καινοτόμο πνεύμα και δυναμισμό, ξεκινούμε μια ειλικρινή και συγκροτημένη πορεία για την επόμενη μέρα, υπηρετώντας δημιουργικά την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, με εργατικότητα, επιμονή, γνώση και αδιάλειπτη παρουσία, που έχει οράματα και δυνατότητες υλοποίησης του στόχου. Ενός στόχου που καλείται να εξελίξει το Επιμελητήριο σε βασικό φορέα οργανωμένης προώθησης συναινετικών μεταρρυθμιστικών πρωτοβουλιών, αναδεικνύοντάς το, σε κάθε ευκαιρία.

Όμως, δεν μας αρκεί μόνο η στοχοθεσία. Πρέπει να είμαστε και ακριβείς. Εάν ο στόχος είναι ένα ορθά δομημένο Επιμελητήριο, το σημάδι είναι η επιλογή της σωστής στρατηγικής με τις τακτικές της. Δίχως ματαιοδοξία και με αέρα πραγματισμού, χωρίς εσωτερικές αντιφάσεις, ανταποκρινόμαστε στις πραγματικές συνθήκες, χαράζοντας νέα στρατηγική. Δίχως να ομφαλοσκοπούμε και να εθελοτυφλούμε, επαναπροσδιορίζουμε τους στόχους μας ώστε το Επιμελητήριο, να αποτελεί αναπτυξιακή επιλογή και όχι νομική υποχρέωση.
Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι καλή επιτυχία στα μέλη του συνδυασμού μας.
Επίσης, καλή δύναμη σε όλους τους συμμετέχοντες στις εκλογές, με την ευχή να διανύσουμε την περίοδο αυτή με υπευθυνότητα, διαφυλάττοντας, όπως αρμόζει, το κύρος του αρχαιότερου θεσμού της επιχειρηματικής κοινότητας.
ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ”