Κατηγορίες
Αστερούπολη - Πλατύ Ημαθίας

Πλατύ: εκδήλωση του συλλόγου “Αστερούπολη” (φωτό/video)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, στο Πλατύ, η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Αστερούπολη”, μια εκδήλωση που έγινε επί τη ευκαιρία του πανηγυριού του χωριού.

Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν με χορευτικά οι σύλλογοι Καππαδοκών και Ποντίων Πλατέος, το μουσικό μέρος της βραδιάς κάλυψαν οι Δ. Ζημπίδης, Άννα Κανσίζογλου, Δημ. Τζανέτης, Γρ. Σταφυλάς και Χρ. Λαζαρίδης ενώ μια απ΄τις πρώτες του εμφανίσεις είχε και ο νεαρός Πλατιώτης (που ξεκινά αυτό το διάστημα στο τραγούδι) Νίκος Κωνσταντινίδης. Ήταν μια λαϊκή – μουσική βραδιά η οποία είχε “κάτι από τα παλιά”, τότε που στα πανηγύρια ήταν όλοι μια παρέα που χόρευε και διασκέδαζε στο κέντρο του χωριού.

Στην εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε πολύ κόσμο, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο αντιδήμαρχος Στέφανος Δριστάς και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ Θαν. Παντόπουλος.

Αναμνηστικά, σε ένδειξη ευχαριστηρίου, από το Σύλλογο “Η Αστερούπολη” που διοργάνωσε τη βραδιά παρέδωσε στους προέδρους των άλλων δυο συλλόγων του χωριού η πρόεδρος.

Δείτε στη συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση: