Κατηγορίες
σύλλογοι

Ευχαριστήριο γεύμα σε εθελοντές φίλους και μέλη της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς είχαν την χαρά να περάσουν εθελοντές φίλοι και μέλη της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, στο καθιερωμένο πλέον ευχαριστήριο γεύμα μετά το πέρας των πλούσιων πολιτιστικών δράσεων «Καλοκαίρι 2017» (Συναυλία Αδελφών Τσαχουρίδη, υποδοχή αντιγράφου Ιεράς εικόνας Παναγίας Σουμελά, 3η Γιορτή Γης).

Η έναρξη των χορευτικών τμημάτων έγινε με σύνθημα ο «Χορός είναι Ζωή» μέσα στο πανέμορφο τοπίο της Ζωοδόχου Πηγής, οι νέοι διασκέδασαν υπό τους ήχους της λύρας και του νταουλιού με μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Με αφορμή την Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, μικροί και μεγάλοι φορώντας τα μπλουζάκια του ΚΕΔΜΟΠ σχημάτισαν μια αλυσίδα «ζωής» στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας στα παιδιά που παλεύουν με την Λευχαιμία!!!

Στην συνάντηση βρέθηκε ο πρώην βουλευτής κ. Ηλίας Φωτιάδης, ο δημοτικός σύμβουλος ο κ. Γαϊτανίδης Θεόδωρος, ο κ. Τσιφλίδης Χαράλαμπος, οι Αφοί Σεμερτζίδη, οι Αφοί Μπράσα, ο κ. Καραγκιοζίδης Κυριάκος, η κα. Τζούρτζια Αθηνά, ο κ. Χατζηκυριακίδης Αντώνης από το Pliroforiodotis.gr

“Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας κρατώντας την φιλοσοφία που στηρίζει ακατάλυτα και αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ώστε να συνεχίζει ακάθεκτη το διαρκές της έργο απέναντι στον πολιτισμό και την παράδοση, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την καλλιέργεια δεσμών επικοινωνίας των μελών και την πνευματική απασχόληση της νεολαίας όχι μόνο μέσα από τους χορούς αλλά και από πολιτιστικές, θρησκευτικές και κοινωνικές δράσεις.
Σας περιμένουμε σε μια γεμάτη πολιτιστική χρονιά!” καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.