Κατηγορίες
Βέροια εκδηλώσεις διάφορες

Ο Άγγελος Πατσιάς στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών στις 9 Σεπτεμβρίου

Στο ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ της Βέροιας το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ.
Ο πιο αγαπητός δάσκαλος, Άγγελος Πατσιάς μας μιλάει για το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Είναι ο πιο απίστευτος δάσκαλος που έχει καθίσει στα Ελληνικά θρανία και όλοι οι μαθητές τον λατρεύουν!
Τη στιγμή που στην Ελλάδα ξεκινούσε η κρίση, ξεκινάει και η ιστορία ενός μικρού σχολείου στο ορεινό Ρέθυμνο. Η ιστορία του Δημοτικού Σχολείου Φουρφουρά ή όπως αργότερα έγινε γνωστό, του Σχολείου της Φύσης και των Χρωμάτων.


Το βιβλίο του για το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ που θα παρουσιαστεί, αποτελεί στην ουσία ένα «ημερολόγιο» για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι, για το πώς μέσα σε πέντε χρόνια, ένα μικρό σχολείο, κατέληξε να είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες εκπαιδευτικές προτάσεις της χώρας με εκατοντάδες επισκέψεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.
Σελίδες γεμάτες αγάπη, κατάθεσης ψυχής, αναμνήσεων, αυτογνωσίας, παιδαγωγικών απόψεων και πρακτικών. Με απλή και άμεση γραφή, απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και απλούς πολίτες που γνωρίζουν καλά ότι για να αλλάξει το μέλλον αυτής της χώρας, πρέπει να αλλάξει η παιδεία της.
«Μια καταγραφή πολεμικών ιστοριών που μοναδικός μαχητής και εχθρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Ιστοριών που κλονίζουν τις σταθερές σου και σε κάνουν περιπατητή στα πιο δύσκολα μονοπάτια της ζωής. Αυτά που μόνο τα παιδιά ξέρουν να περπατούν».

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας δάσκαλο, Άγγελο Πατσιά!

ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ

Θεσσαλονίκης 67 / ΒΕΡΟΙΑ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 7 η ώρα το απόγευμα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6972440721 και 6973332783