Κατηγορίες
Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, λεπτομέρειες για τις εκλογές

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με τις εκλογές που θα διεξαχθούν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία των Εμπορικών Συλλόγων.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι,


ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει στα Μέλη του ότι κατά τη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 με αρ. Πρακτικού 472 αποφάσισε, οι εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κ&Δ Μακεδονίας να γίνουν με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 5:30μ.μ. το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται για υποψηφιότητες, να επικοινωνήσουν με τη Διοίκηση του Συλλόγου.

Εγγραφές Μελών και Υποψηφιότητες για τις εκλογές , κατάθεση μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2017.

Θα ψηφίσουν τα Μέλη:

α) που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και για το έτος 2017

β) και όσοι υποβάλλουν αίτηση ρύθμισης παλαιότερων οφειλών, αφού έχουν
εξοφλήσει τα έτη 2016 και 2017.

Για την είσπραξη των συνδρομών και το διακανονισμό οφειλών, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας(Ν. Πλαστήρα 81) από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 13:00 .
Σύμφωνα με την εγκύκλιο των εκλογικών διαδικασιών στις Πρωτοβάθμιες Εμπορικές Οργανώσεις, τα Μέλη θα ψηφίζουν με την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή οτιδήποτε άλλο έγγραφο που δηλώνει την ταυτοπροσωπία του.