Κατηγορίες
αθλητικά

Ανακοίνωση του Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Από τον Α.Σ. Φίλιππο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής: “Η διοίκηση του Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βαγγέλη Δαδάκου αλλά και την παραμονή του Σωκράτη Λαμπριανίδη στην ομάδα μας.

Ο πρώτος είναι 19 ετών (31/08/1998), επιθετικός και από τον Γενάρη του 2017 αγωνίστηκε στον Καμπανιακό, ενώ το ξεκίνημα της χρονιάς μεταγράφηκε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Τη σεζόν 2015/2016 φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού Πιερικού, με μεταγραφή από τον Βατανιακό ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Γιώτσα στην Κατερίνη.

 

Την ίδια ώρα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έχουμε και πάλι στην οικογένεια μας τον Σωκράτη Λαμπριανίδη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον σοβαρό τραυματισμό του στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, ωστόσο μετά την επέμβαση είναι πολύ καλύτερα και σε περίπου έναν μήνα θα συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η διοίκηση του Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας εύχεται στους ποδοσφαιριστές μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες!”