Κατηγορίες
αθλητικά

Φιλικό με τον Μακεδονικό Φούφας θα παίξει ο Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Ξεκινά επίσης η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2017/2018

Νέο φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει την Τετάρτη 30 Αυγούστου ο Α.Σ. “Φίλιππος” Αλεξάνδρειας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και αντίπαλος στο φιλικό αυτό θα είναι η ομάδα του Μακεδονικού Φούφας.

“Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν για ακόμη μια φορά στο πλευρό των παικτών μας.” καταλήγει η ανακοίνωση του Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας.

ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Επίσης από τον A.Σ. Φίλιππο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017/18.
Τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη της διοίκησης.

Επίσης το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστεί θέρμα την αίθουσα δεξιώσεων “Κτήμα Αφροδίτη” (9oχλμ Αλεξάνδρειας – Βέροιας) και το café – breakfast shop “Kaffeine” (Μεγ. Αλεξάνδρου 37- Αλεξάνδρεια) που για μια ακόμη χρονιά βρίσκονται στο πλευρό του και αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη τους.

“Σας περιμένουμε όλους να σταθείτε στο πλάι μας και φέτος, στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. – Το πάθος σας…. η δύναμη μας…” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.