Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Με 305.000 ευρώ επιχορηγούνται από την ΠΚΜ κοινωνικοί φορείς της Ημαθίας

Με το ποσό των 305.000 ευρώ επιχορηγούνται κοινωνικοί φορείς της Π.Ε Ημαθίας, σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης της ΠΚΜ για το 2017.

Οι επιχορηγούμενοι φορείς της Π. Ε Ημαθίας είναι οι εξής:
Σύλλογος Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας «Πρωτοβουλία για το Παιδί» Μ.Φ.Η Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας, Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων Νάουσας, Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» (για πρώτη φορά, ) Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ημαθίας «Τα παιδιά της Άνοιξης», Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας ΚΕΜΑΕΔ.


Άξιον αναφοράς το γεγονός ότι οι κοινωνικοί φορείς της Ημαθίας λαμβάνουν 305.000 ευρώ, σε σύνολο ενίσχυσης των φορέων της ΠΚΜ, της τάξης του 1.160.000 ευρώ.

Για την σημαντική αυτή ενίσχυση ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη που επιδεικνύει, σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, στους κοινωνικούς φορείς της Κεντρικής Μακεδονίας, οι 6 εκ των 21 εξ αυτών, δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή μας Ενότητα.
Αντίστοιχα θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΚΜ και της Π.Ε Ημαθίας για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους στην ανακούφιση των αναγκών, ατόμων που χρήζουν κοινωνικής προστασίας.

Η διοίκηση της ΠΚΜ εργάζεται καθημερινά, με επικεφαλής τον κ.Τζιτζικώστα, σε όλους τους τομείς των αρμοδιοτήτων της, ειδικά δε σε αυτό που αφορά ευαίσθητα ζητήματα προστασίας των συμπολιτών μας με ειδικές δεξιότητες. Η «Αλληλεγγύη» κάνει πράξη την ρήση «όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά όλοι ίσοι».