Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο μήνυμα από “Τα Παιδιά της Άνοιξης”

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣΤο πρωί της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2017, “Tα Παιδιά Tης Άνοιξης” απόλαυσαν το δεκατιανό τους στο κέντρο της Αλεξάνδρειας, στο ταχυφαγείο «Μασαμπούκα» του κ. Κάργα Δημήτρη. Τα παιδιά απόλαυσαν το φαγητό τους στην όμορφη ατμόσφαιρα του μαγαζιού, συνομίλησαν με τους παραβρισκόμενους και αστειευτήκαν με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τους προκάλεσε και σε διαγωνισμό-μάθημα γρηγορότερου τυλίγματος γύρου.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Κάργα και όλο το προσωπικό του «Μασαμπούκα» για την άριστη φιλοξενία, τα νόστιμα εδέσματα αλλά προπάντων για την ευκαιρία που μας έδωσε να αλλάξουμε για λίγο περιβάλλον και διάθεση.

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στις 7:00 το απόγευμα “Tα Παιδιά της Άνοιξης” προσέφεραν τραγανό και μυρωδάτο ποπ κορν, σε όλους όσους παραβρέθηκαν στο “Κτήμα Πράσινος Κήπος”.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και ήρθε να γευτεί νόστιμα ποπ κορν από τα χέρια των παιδιών.
Ευχαριστούμε από καρδιάς το “Κτήμα Πράσινος Κήπος” για την άριστη φιλοξενία και το κατάστημα “Και στην κορφή κανέλα…” για τη παροχή της μηχανής ποπ κορν και τα υλικά παρασκευάσματος. Μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε την εκδήλωση, αγκάλιασε τα παιδιά και έδωσε την ευκαιρία σε όλους εμάς να μοιράσουμε χαμόγελα, αγκαλιές και να γίνουμε τελικά για λίγο μικροπωλητές.