Κατηγορίες
αθλητικά

Διοίκηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας (μετά τη Γ.Σ.): “Όλοι μαζί για τη μεγάλη πρόκληση της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας”

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣΣε σχόλιο – απολογισμό της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19/7 προχώρησε την Πέμπτη 20/7 η διοίκηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Αναφέρει σχετικά: “Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ομάδας μας εχθές. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην αίθουσα του δημαρχείου , πράγμα που μας συγκίνησε και έδειξε πως ο φίλαθλος κόσμος της πόλης διψάει να δει την ομάδα της πόλης μας ψηλά.


Εμείς ως διοίκηση υποσχόμαστε πως όπως πέρυσι έτσι κ φέτος θα κάνουμε όλα αυτά τα οποία χρειάζονται για να κάνουμε και πάλι υπερήφανους τους φίλους της ομάδας μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που αφιέρωσε χρόνο και βρέθηκε κοντά μας. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης και τον γραμματέα αυτής τους κυρίους Απατσίδη Γιάννη και Γεωργίου Σπύρο.

Στην ανοιχτή για όλο τον κόσμο γενική μας συνέλευση κοντά μας βρεθήκαν, και ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, ο δήμαρχος της πόλης μας, δημοτικοί σύμβουλοι, οι παλαίμαχοι της Αλεξάνδρειας, πρώην παράγοντες της ομάδας μας, εκπρόσωποι από άλλα ποδοσφαιρικά σωματεία, καθώς και ο γιατρός της ομάδας μας κ. Θανάσης Τσιάπλας, που καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς ήταν πάντα κοντά μας, μέσα στο γήπεδο και παρείχε τις ιατρικές γνώσεις όποτε αυτές χρειάστηκαν.

Ακουστήκαν πολλές σκέψεις και ανησυχίες πράγμα που μας έδειξε πως ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και θέλει να δει όμορφα και αξιόλογα πράγματα και την νέα σεζόν.

Εμείς έχουμε να πούμε πως …
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ..
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.”