Κατηγορίες
Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Τριήμερη εκδήλωση (13-14-15 Αυγούστου) θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Το τριήμερο 13, 14 και 15 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας “Η Ενότητα” η 1η Εμπορική Εκδήλωση Αλεξάνδρειας, μπροστά στο Πολιτιστικό κέντρο και κατά μήκος του πεζόδρομου.

Είναι μία καλή ευκαιρία να προβληθούν όσων τα καταστήματα ταιριάζουν με τα θεματικά σαλόνια που περιγράφει παρακάτω ο Εμπορικός Σύλλογος στο δελτίο τύπου – κάλεσμα που απέστειλε, με έναν άμεσο και οικονομικό τρόπο. Παράλληλα, με την δημοσιότητα που θα έχει η εκδήλωση, θα προβληθεί συνολικά η Αγορά μας και έξω από τα σύνορα της.

Αναφέρει συγκεκριμένα το κάλεσμα:

“Οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν, αλλά και η δημιουργία πολυποίκιλων εκδηλώσεων, θα βοηθήσουν να δουλέψει η αγορά του Δήμου, πολύ περισσότερο και σε συνδυασμό βέβαια με την εκκλησιαστική εορτή και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ:

Με σημαντικούς εκπροσώπους αυτοκινήτων, γεωργικών μηχανημάτων, αντλιών, ψεκαστικών, κλαδευτικών, μιας και συνολικά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του δήμου ασχολείται με την καλλιέργεια, τη μεταποίηση, την εμπορία.
Η νέα αυτή προσπάθεια έχει στόχο να προβάλει τα προϊόντα της παραγωγής μας, να ενημερώσει για τις εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και να γίνει σημείο εμπορικών επαφών, τόσο για τους εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες, όσο και για το ευρύ κοινό. Στόχος της νέας αυτής προσπάθειας είναι να αναδειχθεί η εν λόγω διοργάνωση, ως το μεγαλύτερο περιφερειακό εκθεσιακό γεγονός του κλάδου. Το νέο εγχείρημα εντάσσεται στη στρατηγική έμπρακτης στήριξης της ελληνικής περιφέρειας και δη της αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Τμήμα κατοικίας με αφιέρωμα στην δόμηση, την κατασκευή, την ψύξη, την θέρμανση και την ενέργεια. Μάθετε για τις επιδοτήσεις και εξοικονομήστε χρήματα.

Θα στηθεί ένα μπαρ παραδοσιακών προϊόντων, με πρωταγωνιστές τα εξαιρετικά προϊόντα, από κάθε γωνιά του νομού Ημαθίας. Με την παρουσία γευσιγνωστών, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, θα δίνεται η ευκαιρία καλύτερης ενημέρωσης των επισκεπτών.

Εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την τοπική ανάπτυξη, είναι ο γαστρονομικός τουρισμός. Η γαστρονομία και η κουζίνα, αποτελούν κομμάτι του πολιτισμού μας. Μικρά γευστικά διαμαντάκια, φημισμένα, κλασσικά ποτά και μοντέρνα, τροπικά προκλητικά γλυκά, αφυπνίζουν τις αισθήσεις μας, στην εκδήλωση “1ο street food & barista festival”. Διαμορφώνεται ένα υπαίθριο εστιατόριο όπου οι ψαγμένοι δημιουργοί-μάγειρες των καταστημάτων της Αλεξάνδρειας, προβάλουν τα πιάτα τους και τα ποτά τους.

Θα στηθεί παιδότοπος στο χώρο, με νέα πνοή στην ψυχαγωγία και το παιχνίδι, εργαστήρι βιβλιοφιλίας-ζωγραφικής, αφήγηση παραμυθιών από παραμυθούδες, facepainting, animater και φιγούρες της Disney.

Θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας νυφικών, γυναικείων, ανδρικών και παιδικών ρούχων και θα παρουσιαστούν όλα τα FASHIONTRANDES στην υπόδηση, στα αξεσουάρ και στα μπιζού.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΡΟΥΧΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Για όσους ενδιαφέρονται, θα σας επισκεφτεί η κυρία Λίλιαν Σαράφη, που έχει αναλάβει την διεκπεραίωση της εκδήλωσης και των σταντ, για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της συμμετοχής και διαφημιστικής προβολής σας.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2310 412346, κιν.6977577300,
e-mail : liliansarafi@gmail.com