Κατηγορίες
αθλητικά

Τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Κυριάκο Καρασαββίδη ανακοίνωση η Α.Ε. Αλεξάνδρειας

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣΜε μια εμφανώς φορτισμένη συγκινησιακά ανακοίνωση η Α.Ε. Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Κ. Καρασαββίδη.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά για να μπορέσεις να εκφράσεις το «ευχαριστώ» και την ευγνωμοσύνη για έναν άνθρωπο. Έτσι νιώθουμε και εμείς σε αυτήν την ομάδα για τον άνθρωπο πρωτίστως και έπειτα προπονητή, Κυριάκο Καρασαββίδη.
Μετά από 3 χρόνια στο τιμόνι της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά με πολύ όμορφο τρόπο. Με τον προπονητή μας ζήσαμε πολλές στιγμές, όμορφες, χαρούμενες, δύσκολες…

Αυτό που μένει όμως είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Ένας προπονητής που για 3 χρόνια έφερε σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο και πάντα ξεχώριζε με το ήθος και την συμπεριφορά του.
Ένας πραγματικός στρατιώτης-εργάτης αυτής της ομάδας.
Την ανέλαβε από το μηδέν και με την εργατικότητα, το πείσμα και τη θέληση του, έκανε και πάλι να μιλούν άπαντες για την ΑΕ Αλεξάνδρειας κυρίως για την ποιότητα και την ομαδικότητα της. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια να πετύχει τους στόχους του γιατί το αξίζει πραγματικά και είμαστε σίγουροι πως οι δρόμοι μας κάποια στιγμή θα συναντηθούν…
Φίλε Κυριάκο…Αήττητε Coach μας…. Καλή αντάμωση!

Με εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπο σου
Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ”