Κατηγορίες
αγροτικά

Σύσκεψη για την καταστροφή της ροδακινοπαραγωγής σε Ημαθία και Πέλλα στις 31 Ιουλίου

Σύσκεψη στην οποία θα συζητηθούν και θα αναλυθούν τα προβλήματα που  σχετίζονται με την καταστροφή της ροδακινοπαραγωγής στην Ημαθία και στην Πέλλα θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου 2017 στη Βέροια.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Αιγές Μέλαθρον” και τη διοργανώνουν ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί και συνδικαλιστικοί φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας και Πέλλας.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή η συγκέντρωση αφορά “το φλέγον ζήτημα της καταστροφής που υπέστη η ροδακινοπαραγωγή από τις βροχοπτώσεις στις όμορες περιφερειακές μας ενότητες και την παράνομη άρνηση του ΕΛΓΑ να καλύψει τις ζημιές.”

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


Προς βουλευτές Ημαθίας και Πέλλας
Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας,
Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας και Πέλλας
Δημάρχους Ημαθίας και Πέλλας,
Επιμελητήρια Ημαθίας και Πέλλας
Εμπορικούς Συλλόγους Ημαθίας και Πέλλας
Κοινοποίηση ΜΜΕ Ημαθίας και Πέλλας

Βέροια 29 Ιουλίου 2017
Οι ομάδες παραγωγών, οι συνεταιρισμοί και οι συνδικαλιστικοί φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας και Πέλλας, σας καλούν την Δευτέρα 31η Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, στην συγκέντρωση που διοργανώνουν, στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» της Βέροιας, αναφορικά με το φλέγον ζήτημα της καταστροφής που υπέστη η ροδακινοπαραγωγή από τις βροχοπτώσεις στις όμορες περιφερειακές μας ενότητες και την παράνομη άρνηση του ΕΛΓΑ να καλύψει τις ζημιές. Η παρουσία σας κρίνεται επιβεβλημένη.
Η συντονιστική επιτροπή Ημαθίας-Πέλλας”