Κατηγορίες
αθλητικά

1ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου 5χλμ & Gidas Fun Run 1000μ την Κυριακή 18 Ιουνίου

1ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου 5χλμ & Gidas Fun Run 1000μ την Κυριακή 18 ΙουνίουΜια διοργάνωση που από ότι μάθαμε φιλοδοξεί να γίνει θεσμός (αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμμετάσχουμε τόσο σε αυτόν όσο και σε άλλες εκδηλώσεις και να πάψουμε πλέον την υψηλή κριτική από τα καφενεία ότι “τίποτε δεν γίνεται στον τόπο”, σχολιάζοντας ασύστολα ενώ την ίδια ώρα στριφογυρνάμε το καλαμάκι του φραπέ ή πατάμε τα πλήκτρα στο τηλέφωνό μας …), ο Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου 5 χλμ και το Gidas Fun Run 1000 μ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στην Αλεξάνδρεια.

Πρόκειται για αθλητική εκδήλωση που διοργανώνουν Σύλλογος Αθλητισμός-Φύση-Πολιτισμός και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας και συμπεριλαμβάνει τη διενέργεια 2 διαφορετικών αγώνων, ενός αγώνα 5 χιλιομέτρων και ενός δεύτερου 1 χιλιομέτρου (για τους πιο μικρούς σε ηλικία αγωνιζόμενους, 8 έως 12 ετών).

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Εκκίνηση Gidas Fun Run 1000μ : 10:30
Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί από τις 9:00 στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο κέντρο της πόλης, απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς.
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά 8-12 ετών. Παιδιά κάτω των 8 ετών συνοδεύονται υποχρεωτικά από γονέα/κηδεμόνα.
Η συμμετοχή των ενηλίκων είναι ευπρόσδεκτη.
Όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες να προσέλθουν στην Γραμματεία του αγώνα τουλάχιστον 30΄πριν την εκκίνηση για να δηλώσουν την συμμετοχή τους, να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις της συμμετοχής τέκνου/κηδεμόνα και να παραλάβουν το νούμερο τους.
Μετά τον τερματισμό και του τελευταίου συμμετέχοντα του αγώνα, θα γίνει κλήρωση ενθυμίων συμμετοχής και δώρων.
Ο αγώνας καλύπτεται από τον Ερυθρό Σταυρό σε 2 σημεία της διαδρομής (εκκίνηση-τερματισμός, κολυμβητήριο)
Σταθμός ανεφοδιασμού με νερό: Κολυμβητήριο

Εκκίνηση Αλεξανδρινού Αγώνα Δρόμου 5 χλμ: 10:45
Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί από τις 9:00 στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο κέντρο της πόλης, απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς.
Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος ενήλικες κάθε ηλικίας και παιδιά 13-18 ετών, με ευθύνη του γονέα/κηδεμόνα.
Στη διαδρομή επιτρέπονται περιπατητές οι οποίοι θα ξεκινήσουν πίσω από τους δρομείς.
Όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες να προσέλθουν στην Γραμματεία του αγώνα τουλάχιστον 30΄πριν την εκκίνηση για να δηλώσουν την συμμετοχή τους, να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις της συμμετοχής και να παραλάβουν το νούμερο τους καθώς και το chip χρονομέτρησης το οποίο θα επιστραφεί μετά την λήξη του αγώνα.
Στη Λέσχη Ποντίων Αλεξάνδρειας και στο κτίριο των Προσκόπων, θα λειτουργήσει χώρος αποδυτηρίων για τους αθλητές, καθώς και WC. (πίσω από την Τράπεζα Πειραιώς)
Η πρόβλεψη των μεταλλίων και αναμνηστικών έγινε με βάση τις ηλεκτρονικές εγγραφές. Όποιος δεν έχει κάνει ηλεκτρονική εγγραφή, μπορεί να λάβει μέρος με την προϋπόθεση της μη απαίτησης μεταλλίου και αναμνηστικών,(εφόσον δεν επαρκούν).
Μετά τον τερματισμό και του τελευταίου συμμετέχοντα του αγώνα, θα γίνει βράβευση των 3 πρώτων νικητριών και 3 πρώτων νικητών της γενικής κατάταξης. Επίσης θα γίνει κλήρωση δώρων από τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Ο αγώνας καλύπτεται από τον Ερυθρό Σταυρό σε 2 σημεία της διαδρομής, (εκκίνηση-τερματισμός, επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου)
Σταθμός ανεφοδιασμού με νερό: εκκίνηση-τερματισμός-2,5χλμ, επί της Μεγ. Αλεξάνδρου)