Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Ξεκίνησε η αποκομιδή των απορριμμάτων και στο Δήμο Αλεξάνδρειας – τι ανέφερε ο αντιδήμαρχος Χ. Βουλγαράκης

Ξεκίνησε και στο Δήμο Αλεξάνδρειας, όπως και στους υπόλοιπους Δήμους της χώρας η αποκομιδή των απορριμμάτων μετά από την 11ήμερη απεργία της ΠΟΕ – ΟΤΑ (που έληξε μετά από την κατά πλειοψηφία απόφαση των μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας).

Είχαμε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας Χαρ. Βουλγαράκη για το θέμα. Όπως ανέφερε τα οχήματα και το προσωπικό είναι στους δρόμους της Αλεξάνδρειας από τις 3 το πρωί της Παρασκευής 30/6 και συνέχιζαν μέχρι αργά το πρωί.


“Η αποκομιδή γίνεται με όσα οχήματα και προσωπικό έχουμε διαθέσιμο” είπε ο αντιδήμαρχος και συνέχισε: “Η αποκομιδή γίνεται με το μόνιμο προσωπικό που υπάρχει στο Δήμο και με τη βοήθεια συμβασιούχων στην καθαριότητα που εργάζονται στο Δήμο με προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Οι οδοκαθαριστές καθαρίζουν αμέσως μετά την αποκομιδή τα σημεία που βρίσκονται οι κάδοι. Σε αυτό βοηθούν και οι δημότες, που τους ευχαριστούμε.

Θα συνεχίσουμε ώστε να καθαριστεί το συντομότερο δυνατό τόσο η πόλη όσο και όλα τα χωριά και οι οικισμοί του Δήμου μας. Ζητούμε από τους δημότες κατανόηση, αφού οι ημέρες που τα απορρίμματα έμειναν στους δρόμους ήταν πολλές.
Πρώτο μέλημα της διοίκησής μας είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκομιδή και η διαφύλαξη της υγείας των δημοτών μας”, κατέληξε ο αντιδήμαρχος.