Κατηγορίες
αθλητικά

Το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων στα 200μ. πρόσθιο έσπασε ο Σάββας Θώμογλου

Ο κολυμβητής του Άρη με το 2:17.68 δεν κατέκτησε μόνο το χρυσό μετάλλιο στους Μακεδονικούς αγώνες, αλλά βελτίωσε και το 2:17.84 το οποίο είχε κάνει στα Αρήστεια λίγες μέρες πριν στις 7 Μαΐου.

Ο Σάββας Θώμογλου έχει πλέον στην κατοχή του τρία ρεκόρ στα 200μ. πρόσθιο σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Το παμπαίδων Β με 2:29.90, το παμπαίδων Α με 2:23.20 και το παίδων με 2:17.68.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βορείου Ελλάδος, Βαγγέλης Βούλτσος στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για το ρεκόρ του Σάββα Θώμογλου, υπογράμμισε:

«Πρόκειται για έναν αξιόλογο και πολύ ελπιδοφόρο κολυμβητή. Έχει τα περιθώρια να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να σημειώσει νέα ρεκόρ στο μέλλον». Στη συνέχεια για τη διοργάνωση των αγώνων, τόνισε: «Οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στο «Ποσειδώνιο», λόγω όμως του ότι δεν ήταν έτοιμο αναγκαστήκαμε να γίνουν στο ανοιχτό κολυμβητήριο. Παρόλο τις κακές καιρικές συνθήκες και την βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα, τα παιδιά θεωρώ πως ανταποκρίθηκαν και είδαμε αξιόλογους χρόνους».