Κατηγορίες
ανακοινώσεις

“Ταξιδεύοντας στη χώρα του ΚΟΚ”, στα Παιδιά της Άνοιξης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με την τροχαία Αλεξάνδρειας είχαν «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας, καθώς ο Υπαστυνόμος Α΄ κ. Κοτσιφτόπουλος Στέφανος βρέθηκε στο χώρο του Κέντρου για ένα μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής.

Στο μάθημα αυτό, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής «Ταξιδεύοντας στη χώρα του ΚΟΚ», του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας, οι ωφελούμενοι του Κέντρου και οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ πήραν χρήσιμες πληροφορίες για τη συμπεριφορά τους στο δρόμο όταν είναι πεζοί αλλά και όταν επιβαίνουν σε κάποιο μεταφορικό μέσο. Γνώσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την ασφάλεια όλων μας στην καθημερινή μας ζωή.

 


“Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κοτσιφτόπουλο αλλά και τον Διοικητή της τροχαίας, Αστυνόμο Α΄ κ. Κυριακίδη Νικόλαο, οι οποίοι με χαρά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και συμμετείχαν στη συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση.” καταλήγει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν. Ημαθίας και ο Σύλλογος Εκαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας.