Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις

Τέσσερις συλλήψεις στην περιοχή της Αλεξάνδρειας την Τρίτη 6 Ιουνίου

Ένας εικοσάχρονος ημεδαπός συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουνίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας επειδή νωρίτερα προσπάθησε να παραβιάσει 2 παρακείμενες οικίες και ένα αυτοκίνητο, χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα στην περιοχή της Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε ειδική αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας. Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και άλλων Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες έρευνες κατά τις οποίες συνελήφθησαν τρία άτομα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

 

  • Ένας 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
  • Ένας 26χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει 44 δοχεία με συνολικά 220 λίτρα λαδιού, για τα οποία δεν διέθετε παραστατικά αγοράς και τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Ένας 41χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και μία σιδερογροθιά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.