Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από το Γυμνάσιο Πλατέος

Το Γυμνάσιο Πλατέος απευθύνει θερμότατες ευχαριστίες προς τον κ. Αλέξανδρο Ακριτίδη, συγγραφέα της συλλογής διηγημάτων “Της ζήσης χαρμολύπες”, που στις 10/05/2017 τίμησε με την παρουσία του το σχολείο μας προκειμένου να παρουσιάσει στους μαθητές μας το έργο του. Ο συγγραφέας προσκλήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας “Εγώ,τα συναισθήματά μου και οι άλλοι” που υλοποιείται στο σχολείο μας υπό την ευθύνη των καθηγητριών κ. Μυλωνά Ιωάννας και Παυλίδου Μαριέττας.

Ειλικρινέστατες ευχαριστίες προς το συγγραφέα και εκ μέρους του συλλόγου Διδασκόντων για την πληθωρική προσφορά βιβλίων του στη βιβλιοθήκη του Σχολείου μας!

Πολλά μπράβο αξίζουν στους εκπροσώπους των μαθητών της Α’ Γυμνασίου που επέδειξαν ασύγκριτη ωριμότητα στη συζήτηση τους με τον κ. Ακριτίδη, σχετικά με το έργο του! Μοναδικά ευαίσθητα υπήρξαν τα παραμύθια που εμπνεύστηκαν και μας παρουσίασαν οι μαθητές του Α2 τμήματος που υλοποιούν το παραπάνω πρόγραμμα!
Ξεχωριστά ευχάριστη έκπληξη για όλους μας αποτέλεσε η έμπνευση ομάδας μαθητών του Γ2 τμήματος του σχολείου μας να δραματοποιήσουν ένα από τα διηγήματα του συγγραφέα! Το ταλέντο και η ευρηματικότητά τους αξιέπαινη!


Είμαστε αλήθεια υπερήφανοι για τις ξεχωριστές δεξιότητες όλων των μαθητών μας!!!

Ευχαριστούμε και πάλι τον κ. Ακριτίδη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια νέα δημιουργική συνεργασία στη νέα σχολική χρονιά!