Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: όχι στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 7 Μαΐου

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ΚυριακέςΑπό τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας, ο οποίος εδώ και χρόνια τηρεί μια αξιοπρόσεκτη και σταθερή στάση (και ορθή, κατά την ταπεινή μας γνώμη – επειδή εδώ δεν έχουμε πρόβλημα να λέμε τη γνώμη μας…!!!) στο θέμα του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

«Σύμφωνα με την παλιότερη και ισχύουσα απόφαση του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, τα καταστήματα θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, σταθερός στην απόφαση του να μην επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, συντάσσεται με τη συντριπτική πλειοψηφία των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και δεν συμμετέχει στο “παζάρι” των Κυριακών.


Οποιοσδήποτε Νόμος υπαγορεύει το αντίθετο, είναι Αντισυνταγματικός σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ ( Συμβούλιο Επικρατείας). Η Κυριακή ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ.
Η απόφαση του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας ταυτίζεται πλήρως με την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας), για το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, την πρώτη Κυριακή των Εαρινών Ενδιάμεσων Εκπτώσεων.
Στηρίξτε την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου, για το καλό όλων μας.
Με εκτίμηση, ΤΟ Δ.Σ.»