Κατηγορίες
Νάουσα

Από 15/5 έως 16/6 οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Νάουσας

Το Νομικό Πρόσωπο “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας” ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Νάουσας για τη σχολική περίοδο 2017-18.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν από 15-5-2017 ως το αργότερο 16-6-2017. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στον Παιδικό Σταθμό της πρώτης επιλογής και στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, στο κτίριο Λόγγου Τουρπάλη. Έντυπα αιτήσεων θα υπάρχουν στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς.
Αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής θα πρέπει να καταθέσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς ακόμη και αν υποβάλλουν αίτηση στην ΕΕΤΑΑ για να λάβουν voucher.

 


(Πληροφορίες στο τηλ.2332025600 – Υπεύθυνοι υπάλληλοι: κα. Μπατάνη Χρυσούλα, κα.Λογγινίδου Μαρία.)

Το Νομικό Πρόσωπο ενημερώνει ότι φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες μητέρες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στις δομές ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ – ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Ενόψει της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.ΤΑ.Α. Α.Ε (www.eetaa.gr) εντός του Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει:

1.Να έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 (από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού φόρου (εκκαθαριστικό), προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
2.Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.
Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση.