Κατηγορίες
ανακοινώσεις ΚΕΔΑ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας

Ανακοίνωση της ΚΕΔΑ για τα voucher για το Βρεφικό Σταθμό Παλαιού Σκυλιτσίου

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με την από 5/5/2017 ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης ‘’Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής’’ έτους 2017-2018, αρχίζει νωρίς το Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους.

Ενόψει λοιπόν της δημοσίευσης της νέας πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. εντός Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης»(voucher) θα πρέπει:

 

Να έχουν υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση έτους 2016, και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Για την εγγραφή στο Βρεφικό Σταθμό Παλαιού Σκυλιτσίου θα πρέπει τα παιδιά την 1η Σεπτεμβρίου 2017 να είναι ηλικίας από 8 μηνών έως 2,5 ετών.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23310 39314 & 6977190827.