Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Στην Ημαθία ο Γ.Γ. Αθλητισμού – Ας του δείξουν έργα που είναι ημιτελή και χρειάζονται…

Στην Ημαθία θα επισκεφτεί την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.
Κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Ημαθία, ο Γ.Γ. θα έχει συναντήσει με εκπροσώπους της Τ.Α. και θα επισκεφθεί αθλητικούς χώρους και στους τρεις Δήμους.
Στην Αλεξάνδρεια η επίσκεψη θα γίνει το απόγευμα μεσημέρι της Πέμπτης 6 Απριλίου. Νωρίς το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς Στη μια μετά το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφθεί αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Δοθείσης της ευκαιρίας να θυμίσουμε κάτι: πολλοί σύλλογοι, πολλά παιδιά από το Δήμο Αλεξάνδρειας στα αθλητικά τα πάνε καλά. Φέρνουν διακρίσεις! Ας ξεχάσουν λοιπόν για λίγο τα συγχαρητήρια και τις φωτογραφήσεις οι επαΐοντες και ας κάνουν το καθήκον τους έναντι της νέας γενιάς.

Εντός των ορίων του Δήμου Αλεξάνδρειας υπάρχουν ένα σωρό αθλητικές εγκαταστάσεις που είτε είναι σε άθλια κατάσταση είτε δεν έχουν ολοκληρωθεί. Θα αναφέρουμε – μεταξύ άλλων – εκείνο το μεγαλεπίβολο έργο για κλειστό γυμναστήριο στο Λιανοβέργι (έμεινε μισό και πλέον “στεγάζονται” κατσίκια και ερημώνει).

Με δεδομένο (κρίνοντας από τις εξωτερικές διαστάσεις του και από αυτό που βλέπω όποτε περνάω από εκεί εξώ) ότι παρόμοιο γυμναστήριο ΔΕΝ υπάρχει στην περιοχή αλλά και ότι υπάρχουν σύλλογοι που είτε είναι ΑΣΤΕΓΟΙ είτε προπονούνται και αθλούνται σε σχολικά γυμναστήρια, καλό θα είναι τόσο οι τοπικοί παράγοντες των συγκυβερνώντων κομμάτων όσο και η Τοπική Αρχή να πάνε τον 55χρονο πρώην αθλητή και προπονητή κλασσικού αθλητισμού Γενικό Γραμματέα μέχρι το Λιανοβέργι και να του επιδείξουν τον χώρο (προτείνοντας φυσικά να αναζητηθούν πόροι και να τελειώσει κάποια στιγμή).

Ως παραδείγματα συλλόγων θα αναφέρω τον παλαιστικό σύλλογο “Ημαθίων” ή τα κορίτσια του βόλεϊ του ΓΑΣ – δυο συλλόγους που τους παρακολουθώ, κι ας με συγχωρήσουν οι υπεύθυνοι των συλλόγων που τους αναφέρω ονομαστικά. Ο ένας σύλλογος φέρνει τη μια διάκριση πίσω από την άλλη ενώ τα κορίτσια “πάνε τρένο” (όπως λέγεται στην αθλητική… αργκό).

Καλές οι φωτογραφίες και τα κατά καιρούς συχαρίκια, όμως οι πραγματικές ανάγκες είναι μεγάλες…

 

(οι χαρακτήρες με κόκκινο σχετίζονται με αλλαγές στο πρόγραμμα της επίσκεψης που ανακοινώθηκαν την τελευταία στιγμή)