Κατηγορίες
αθλητικά

Με 0-3 πέρασε από το Κιλκίς η Α.Ε. Αλεξάνδρειας

Με σκορ 0-3 η Α.Ε. Αλεξάνδρειας επιβλήθηκε του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα της Αλεξάνδρειας φάνηκε «ορεξάτη» και σίγουρα πιο άνετη σε σχέση με την αντίπαλό της. Τα γκολ της ομάδας της Αλεξάνδρειας πέτυχαν οι Καφές, Λαμπριανίδης και Λίτσι.

Επόμενο παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών είναι προγραμματισμένο για την Μεγ. Τετάρτη (12 Απριλίου 2017) και η ομάδα της Αλεξάνδρειας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ Κουφαλίων.


Το βράδυ της Τετάρτης η Α.Ε. Αλεξάνδρειας εξέδωσε το ακόλουθο ευχαριστήριο: «Η διοίκηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας , προπονητικό team και παίκτες θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν σήμερα στο πλευρό μας στην πόλη του Κιλκίς. Αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη μας και η παρουσία τους συνέβαλε και αυτή στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Τέλος να ευχαριστήσουμε το κατάστημα Pizza Della mamma και τους ιδιοκτήτες αυτής , κ. Δούναβη Σακη και κ. Δούναβη Φώτη, για το πανέμορφο δείπνο που πρόσφεραν στους παίκτες μας και το προπονητικό team πριν τον αγώνα.
Με εκτίμηση
ΑΕ Αλεξάνδρειας»