Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Και ο Λαογραφικός Ποντιακός Σύλλογος Νεοκαισάρειας Πιερίας στηρίζει το Πασχαλινό Παζάρι του Ειδικού Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας

Σε ενημερωτικό δελτίο του το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας αναφέρει: «Οι πράξεις Αγάπης, στήριξης και Αλληλεγγύης για το παζάρι του  Συλλόγου μας έχουν συνέχεια .

Η πρόεδρος και μέλη του  Λαογραφικού  Μορφωτικού Ποντιακού  Συλλόγου Νεοκαισάρειας Πιερίας “Ο ΠΟΝΤΟΣ” βρέθηκαν κοντά μας για ακόμα μία φορά, με σκοπό  να στηρίξουν με τη δική τους παρουσία αλλά και τη συνεισφορά το 4ο Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης και Αλληλεγγύης του συλλόγου του σχολείου μας.

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα συζητήσαμε και ανταλλάξαμε πληροφορίες για τις τελευταίες δραστηριότητες του συλλόγου και του σχολείου μας. Στη συνέχεια μας δώρισαν 21  στολισμένες λαμπάδες για το Πασχαλινό μας Παζάρι και έπειτα κέρασαν τους μαθητές και μαθήτριές μας τα παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί που τα χάρηκαν πάρα πολύ.

Η επίσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε με χορό, τραγούδι και ανταλλαγή ευχών για Καλή Ανάσταση, υγεία και χαρά, προσωπική και οικογενειακή.

Τους/τις ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε στο σύλλογό τους  να έχει πάντα επιτυχίες συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα και σε κοινωνικές εκδηλώσεις και τους ευχαριστούμε θερμά  για την επίσκεψη και τη συνεισφορά τους στο σχολείο μας.”