Κατηγορίες
αθλητικά Αλεξάνδρεια Γκυρίνης Παναγιώτης τοπική επικαιρότητα

Την Αλεξάνδρεια επισκέφθηκε ο Γ.Γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός (φωτο-video)

Στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Ημαθία ο γ.γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Απριλίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας.

Αρχικά είχε συνάντηση στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αλεξάνδρειας καθώς και το Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας. Στο δημαρχείο, κατά τη συνάντηση με τον δήμαρχο, έγινε συζήτηση για το έργο στο κλειστό του 2ου γυμνασίου ενώ ο δήμαρχος ζήτησε την ένταξη και ενός ακόμη έργου για την Αλεξάνδρεια (ολοκλήρωση του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Αλεξάνδρειας).

Στους δυο αθλητικούς χώρους που επισκέφθηκε ο γ.γ. Αθλητισμού ενημερώθηκε και από μέλη διοικητικών συμβουλίων συλλόγων για τους χώρους που χρησιμοποιούν και για τις δυσκολίες που συναντούν και αντιμετωπίζουν.

 

Κατά την επίσκεψή του στην Αλεξάνδρεια τον γ.γ. συνόδευαν οι βουλευτές Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Χρ. Αντωνίου και Φρ. Καρασαρλίδου, ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Τ. Κωστόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας Γ. Σπυρίδης.