Κατηγορίες
Νάουσα

Με επιτυχία διεξήχθη ο 15ος Δρόμος Θυσίας στη Νάουσα

Με επιτυχία διεξήχθη ο «15ος Δρόμο Θυσίας» που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο του εορτασμού της 195ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της πόλης το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Βασ. Φιλίππου στο σιντριβάνι) και περιελάμβανε την παιδική διαδρομή απόστασης 1.000 μέτρων, καθώς και την κλασική και μεγάλη διαδρομή 5.000 και 10.000 μέτρων αντίστοιχα, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 300 περίπου δρομείς.

 


Ο Δήμος Νάουσας ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Αστυνομία και το Α.Τ. Νάουσας, την Β’ Μοίρα Καταδρομέων τους Αθλητικούς Συλλόγους Σ.Ε.Β.Α.Σ. Νάουσας, Γ.Ε. Νάουσας, Ε.Ο.Σ. Νάουσας, Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης, την Λέσχη Καταδρομέων Ν. Ημαθίας, τους κυρίους Αντώνη Μπόλα και Κων/νο Χατζηστυλλή, τον Ιατρό Ορθοπεδικό κ. Ιωάννη Γιαννούλη, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και τον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, την εταιρεία «Performace Store-Γεώργιος Βαβρίτσας» για την παραχώρηση της αψίδας τερματισμού, τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους δεκάδες εθελοντές κριτές που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.