Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Η “Αστερούπολη” αλληλέγγυα στο Παζάρι του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας

“To 4o Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης και Αλληλεγγύης του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Όλες και όλοι νιώθουμε πολύ όμορφα και δικαιωμένοι από το τίτλο και το στόχο που έχουμε βάλει για το παζάρι μας όπου γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές /τριες αλλά και φίλοι το στήριξαν και το στηρίζουν με απλόχερη Αγάπη και Αλληλεγγύης.” αναφέρει ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας και συνεχίζει:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αστερούπολη» του Πλατέος για την παραχώρηση του σπιτιού που φιλοξενεί όλα τα είδη που με κόπο και διάθεση κατασκευάσαμε γιατί όπως λέει και η κ. Άννα « Αν το σπίτι στέγη έχει το παζάρι μας αντέχει».

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κιοσέογλου Τασούλα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου μας και ακόμη πιο ιδιαίτερα τον εθελοντή και φίλο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αδάμο Γιάννη ο οποίος βοήθησε στη μεταφορά του σπιτιού και στη συνέχεια έστησε σχεδόν μόνος του το σπιτάκι.
Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε «Η Αστερούπολη» να απλωθεί και να γεμίσει αστεράκια τον κόσμο μας να τον κάνει πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο και πιο αλληλέγγυο.”