Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήρια από τα Παιδιά της Άνοιξης

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πασχαλινές εκθέσεις των «Παιδιών της Άνοιξης»

Λίγες μέρες πριν το Πάσχα πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια και στην Αλεξάνδρεια εκθέσεις λαμπάδων φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι από τους εκπαιδευτές και τους ωφελούμενους του Κέντρου ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης».
Στη Βέροια μάλιστα, εκτός από την πλατεία Δημαρχείου, οι λαμπάδες αυτές είχαν την τιμή να φιλοξενηθούν και σε έναν πολύ δημοφιλή και ζεστό χώρο της Βέροιας, αυτόν του παιδότοπου «Punchinello». Λαμπάδες με όμορφες παιδικές παραστάσεις στόλισαν την αίθουσα του παιδότοπου και γονείς και νονοί επέλεξαν από τα πολλά σχέδια αυτή που θα χάριζαν στους αγαπημένους τους «μικρούς θησαυρούς».

 


Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του παιδότοπου για την πρωτοβουλία να εκθέσουν στο χώρο τους τα έργα του Κέντρου μας και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.
Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές του Κέντρου και τους γονείς των παιδιών για την ενεργή συμμετοχή τους στις εκθέσεις και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τη χαρά μας για την τιμή που μας έκανε ο κόσμος των δύο πόλεων, ο οποίος στήριξε για άλλη μια φορά τη δράση αυτή. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!


 

O Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης (ΑμεΑ) « Τα Παιδιά της Άνοιξης » και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά:

  • Το εργαστήριο βουτημάτων του κ. Οικονομόπουλου από την Αλεξάνδρεια για την προσφορά βουτημάτων για το πρωϊνό των εκπαιδευομένων.
  • Ανώνυμη κυρία από την Αλεξάνδρεια για την προσφορά πρωινού προς τους εκπαιδευόμενους.
  • Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ΣΕΡΑΝΟ από το Πλατύ για την προσφορά ειδών διατροφής για τους εκπαιδευόμενους.
  • Ανώνυμη κυρία από την Αλεξάνδρεια για την προσφορά υλικών για τα εργαστήρια του Κέντρου.
  • Ανώνυμες κυρίες για την προσφορά πρωινών γευμάτων προς τους εκπαιδευόμενους.

‘‘Στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας’’