Κατηγορίες
Ημαθία

Επιτυχημένη χαρακτηρίζει τη διανομή βοήθειας (ΤΕΒΑ) η Π.Ε. Ημαθίας – δήλωση Καλαϊτζίδη

Με ανακοίνωσή της σχετικά με τη διανομή επισιτιστικής βοήθειας στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ που έγινε στην Ημαθία το διήμερο 5 και 6 Απριλίου 2017 η Π.Ε. Ημαθίας αναφέρει:

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε η διανομή επισιτιστικής βοήθειας στους χιλιάδες δικαιούχους του προγράμματος του ΤΕΒΑ στην Ημαθία, με συντονιστή εταίρο την Περιφερειακή μας Ενότητα. Το διήμερο 5 και 6 Απριλίου έγινε η διανομή βασικών αγαθών σε συνεργασία της Π.Ε Ημαθίας και των τριών δήμων.

Στα πλαίσια της διανομής ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την εξής δήλωση, παρόντος του συναδέλφου του, θεματικού αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών, κ. Δημήτρη Χατζηβρέττα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την περιφερειακή σύμβουλο κ. Νίκη Καρατζιούλα και τους υπαλλήλους της περιφερειακής μας ενότητας, καθώς και τους συναδέλφους τους, των δήμων Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας για το ότι εξυπηρέτησαν με ζήλο και αυταπάρνηση τους χιλιάδες συμπολίτες μας.

Επίσης την ΕΛ.ΑΣ και την Δημοτική Αστυνομία Βέροιας για την βοήθεια που παρείχαν στον συντονισμό της εξυπηρέτησης των δικαιούχων. Οφείλω όμως να επισημάνω όμως ότι είναι «σταγόνα στον ωκεανό» και ελάχιστη ανακούφιση προς τους συμπολίτες μας, που βιώνουν έντονα το περιθώριο της οικονομικής εξαθλίωσης, αντίστοιχα μέτρα.

Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας οφείλουν ενωμένες να αντιμετωπίσουν ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας, που οδηγεί σε απόγνωση εκατομμύρια συμπατριωτών μας».