Κατηγορίες
αθλητικά ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Α.Ε. Αλεξάνδρειας: “Ποιος προεξοφλεί την άνοδο στην Γ΄Εθνική στην ΕΠΣ Ημαθίας;”

Ανακοίνωση με αφορμή ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στα Χρονικά του Χ. Μόχλα εξέδωσε η Α.Ε. Αλεξάνδρειας.

Στο δημοσίευμα, που στην ανακοίνωση αναπαράγεται, ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για συνεργασία αιρετών με παράγοντες των Τρικάλων ώστε να γίνει μια αποτίμηση του γηπέδου του χωριού (προφανώς για την περίπτωση που η ομάδα των Τρικάλων κερδίσει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και περάσει στην Γ’ Εθνική).

Λαμβάνοντας λοιπόν το δημοσίευμα αυτό υπόψη, η διοίκηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση – μια ανακοίνωση που κατά τη γνώμη μου ίσως θα πρέπει να αξιολογηθεί αν άξιζε τον κόπο να βγει ή όχι (αφού όπως ορθά αναφέρεται στο τέλος της, όλα κρίνονται μέσα στα γήπεδα. Οπότε ίσως και να μην χρειάζονταν μια ανακοίνωση.):

“Με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε σε blog του Δήμου Αλεξάνδρειας (σ. Περισκόπηση: παρατίθεται το δημοσίευμα που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ) εγείρονται κάποια ερωτηματικά που χρήζουν απάντησης από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και από αυτούς που τον συνόδευαν στη συγκεκριμένη συνάντηση εάν αυτή είναι όντως υπαρκτή δηλαδή τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Δελιόπουλο και τον Πρόεδρο της ΟΠΑΚΟΜ κ. Παντόπουλο.

Αν η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική ή πολιτικού περιεχομένου δεν είναι κάτι που αφορά την Α.Ε. Αλεξάνδρειας.
Αν όμως όλα αυτά που αναγράφονται στο εν λόγω δημοσίευμα ισχύουν τότε πληροφορούμαι τους παραπάνω κυρίους “δημοτικούς άρχοντες” ότι η ομάδα της πόλης μας η Α.Ε. Αλεξάνδρειας(με μια αγωνιστική λιγότερη) είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με δεύτερο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Ποιος λοιπόν είναι αυτός που ενημερώνει τον συντάκτη του συγκεκριμένου blog ώστε να εμφανίζεται τόσο βέβαιος (σαν να είναι παρών) για αυτά που συζητήθηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων και ομολογουμένως αν έτσι είναι ¨δεν τιμούν κανέναν¨

Γεννώνται ερωτηματικά γιατί φαίνεται από τις κινήσεις κάποιων ότι προεξοφλείται η άνοδος των Τρικάλων στην Γ΄ Εθνική, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος και όντας τα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα των Τρικάλων είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα και δύσκολα βαθμολογικά.

– Μήπως το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει και η Α.Ε. Αλεξάνδρειας καθώς και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας δεν τον γνωρίζουν;

– Μήπως κύριοι γνωρίζετε κάτι που οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε;

– Mήπως δεν απαντήσαμε σε τηλεφωνική κλήση σας ή δεν ανταποκριθήκαμε σε πρόσκληση σας να συναντηθούμε ή να συνεργαστούμε μαζί σας και δείξαμε απροθυμία ώστε να αναβαθμιστεί το Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας,το οποίο μάλλον θεωρείται ότι είναι ιδανικό σε εγκαταστάσεις και για τις ομάδες της πόλης μας αλλά και για τους συλλόγους που το χρησιμοποιούν;

Mε αφορμή όλα τα παραπάνω ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Αλεξάνδρειας δηλώνει ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σεβόμενοι τους παίκτες, τους φιλάθλους και την ιστορία της ομάδας μας.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ