Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Τι είπαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για κουνούπια και λακκούβες

Τώρα, ή εμείς είμαστε μέσα στο θέμα (το πιο πιθανό), ή αυτοί διαβάζουν Περισκόπηση (επίσης πιθανό) ή είναι ο ένας στο μυαλό του άλλου (απίθανο γιατί μπαίνουμε στον τομέα του μεταφυσικού…). Το σίγουρο είναι πως δυο θέματα με τα οποία ασχοληθήκαμε χθες από εδώ τέθηκαν λίγες ώρες αργότερα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το πρώτο αφορά τα κουνούπια και την καταπολέμησή τους και το δεύτερο τις λακκούβες που έχουν εμφανιστεί στο οδικό δίκτυο.

Το θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών συζητήθηκε και στην Οικονομική Επιτροπή – έστω και προ ημερησίας, τέθηκε όμως και στο Συμβούλιο. Εκφράστηκαν ανησυχίες για το κατά πόσο θα προλάβουμε πλέον τον «κύκλο ζωής» και θα γίνει δουλειά ενώ εκφράστηκαν και ευχές να μη επαναληφθεί το περσινό δύσκολο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρθηκε από τον δήμαρχο Π. Γκυρίνη μέχρι τις αρχές Απριλίου ελπίζει πως, βάσει των έως τώρα ενεργειών, θα ανατεθεί στον ανάδοχο η καταπολέμηση και πως από την Περιφέρεια δεν υπάρχει κάτι το προγραμματισμένο (πως η Περιφέρεια ίσως στα μέσα Απριλίου να ξεκινήσει τις δράσεις που και αυτή θα κάνει). Επίσης αναφέρθηκε ότι και φέτος οι παρεμβάσεις – επεμβάσεις του Δήμου με ψεκασμούς θα γίνουν και στα σημεία που θα υποδείξουν οι πρόεδροι των δημοτικών και των τοπικών κοινοτήτων.

Φυσικά αυτό που ενδιαφέρει τoυς κατοίκους δεν είναι ποιος θα κάνει τους ψεκασμούς. Αυτό που τον καίει είναι να γίνουν οι ψεκασμοί, να γίνουν την κατάλληλη στιγμή και στα σωστά σημεία και τέλος να έχουν αποτέλεσμα. Άρα, όσο νωρίτερα γίνουν και αν συντονιστούν μεταξύ τους Δήμος (για τις εντός οικισμών παρεμβάσεις) και Περιφέρεια / Π.Ε. Ημαθίας (για τις εκτός οικισμών παρεμβάσεις), τόσο το καλύτερο για όλους μας.

Ερώτηση για την κατάσταση των δρόμων έκανε η δημοτική σύμβουλος Όλγα Μοσχοπούλου και την απάντηση του ο δήμαρχος παραδέχθηκε πως όντως υπάρχουν προβλήματα σε αρκετά σημεία του δημοτικού οδικού δικτύου και ότι οι αποκαταστάσεις στους δρόμους θα ξεκινήσουν από το πρωί της Πέμπτης, λόγω και του καιρού (αφού δεν γίνονταν να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης από τον Δήμο όσο υπήρχαν νερά στους δρόμους).

Μία απάντηση στο “Τι είπαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για κουνούπια και λακκούβες”

Μακαρι να ψεκασουν και στον ΠΛΑΤΑΝΟ γιατι αυτο το χωριο το εχουν ξεχασει !!! τα χορτα ειναι σαν δεντρα , τα κουνουπια εκαναν την εμφανιση τους εδω και μερες και οι λακουβες και τα σκουπιδια σε ολους τους δρομους προς το γηπεδο ειναι τεραστια!!!!!! ελεος τι κανει ο προεδρος? τι κανει ο δημος ? μονο δημοτικα τελη στα υψη παιρνουν και τιποτα δεν κανουν!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.