Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας κοινωνία

Ξεκίνησε η διανομή επισιτιστικής βοήθειας (Πρόγραμμα ΤΕΒΑ) στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Ξεκίνησε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξάνδρειας το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου, στον χώρο του εργοστασίου VENUS Growers, η διανομή προϊόντων (βόειο και χοιρινό κρέας, φρούτα και είδη παντοπωλείου) σε δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Υπάλληλοι του Δήμου καθώς και εθελοντές που συμμετείχαν στην όλη διαδικασία, που διήρκεσε από τις 10 το πρωί έως και τις 3 μετά το μεσημέρι, διένειμαν την επισιτιστική  βοήθεια σε 509 δικαιούχους (επί συνόλου περίπου 1200 δικαιούχων), αριθμός ρεκόρ που επιβεβαιώνει την προσπάθεια που γίνεται από όλους και την καλή οργάνωση επί της διαδικασίας που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Αλεξάνδρειας.

 

Τη διαδικασία συντόνιζε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νίκος Μπρουσκέλης (ο οποίος άτυπα ήταν μέχρι τώρα ο υπεύθυνος για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο)  ενώ παρόν ήταν και ο νέος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σάκης Χαλκίδης (ο οποίος ανέλαβε σχετικά καθήκοντα μόλις χθες 1η Μαρτίου). Η διανομή θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 3 Μαρτίου.