Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Κυκλοφοριακές αλλαγές στην Αλεξάνδρεια λόγω της παρέλασης της 25ης Μαρτίου

Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνουν στην πόλη της Αλεξάνδρειας στις 25 Μαρτίου 2017, λόγω της διεξαγωγής της παρέλασης.
Συγκεκριμένα:
1) απαγορεύεται η στάση και τη στάθμευση παντός είδους οχημάτων από ώρα 09:00 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.
2) απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων από ώρα 10:30 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους.


3) απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων από ώρα 11:30 έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης και κατόπιν απόφασης του επικεφαλή των μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης-Βέροιας.
4) Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.