Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Ημερίδα με θέμα τους κανόνες κυκλοφορίας που διοργανώνει ο Δήμος Αλεξάνδρειας

Το Αυτοτελές Τμήμα  Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, με συνδιοργανωτές : α) τη Δ/νση Αστυνομίας Βεροίας , β) τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, γ) τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, δ) τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας , ε) τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας & στ) το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

πραγματοποιεί  την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 42) ημερίδα με θέμα «Καλλιέργεια του σεβασμού στους κανόνες κυκλοφορίας».

«Χρέος όλων, συλλόγων  γονέων και κηδεμόνων, γονέων , μαθητών και αρμοδίων αποτελεί η συμμετοχή σε αυτή, ώστε με τις γνώσεις μιας καλής οδικής συμπεριφοράς, να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι και υγιείς στην άγνοια και την ημιμάθεια. Με πίστη ότι, σε μια πολιτισμένη κοινωνία η αγάπη και ο σεβασμός στον εαυτό μας, πρέπει να αποτελούν πρώτες προτεραιότητες και πως στη ζωή πρέπει να δίνουμε την αξία που της πρέπει.» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης και ο αντιδήμαρχος Ισ. Χαλκίδης.