Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από το ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής

Τα μέλη της σχολικής κοινότητας (μαθητές, διδακτικό προσωπικό και ο διευθυντής) του Γενικού Λυκείου Πλατέος – Κορυφής εκφράζουν τις πιο ειλικρινείς τους ευχαριστίες:

  1. Στον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνη Παναγιώτη, στον Αντιδήμαρχο κ. Τόκα Σωτήριο, στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Α κ. Δελιόπουλο Στέφανο και στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Συρόπουλο Δημήτριο για την ουσιαστική τους παρέμβαση και τη διάθεση των εργαζομένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος της Κορυφής.

  1. Στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κορυφής κ. Γιοβανόπουλο Διονύσιο για την πολύπλευρη παρουσία του στην επίλυση των προβλημάτων της σχολικής μονάδας.
  2. Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για τη δημιουργική παρέμβαση προς τους αρμόδιους φορείς και την παρουσία τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συντήρησης των εγκαταστάσεων του σχολείου.
  3. Στους εργαζόμενους του Δήμου Αλεξάνδρειας (με τις διαφορετικές συμβάσεις εργασίας) και της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος και ιδιαίτερα τους κυρίους Μανωλακάκη Γεώργιο, Γουσιόπουλο Κων/νο, Στεφανίδη Νικόλαο, Τζήκα Αθανάσιο, Καρανίκα Ευάγγελο και Μυλωνά Νικόλαο, που απασχολήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στις εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του σχολείου.
  4. Στους γονείς Σακαρέκο Στ., Ταμπουρά Νικ., Γιοβανόπουλο Διονύσιο καθώς και τον κ. Κορφιώτη Δ. που προσφέρθηκαν και με την προσωπική τους εργασία αντιμετωπίστηκαν προβλήματα του σχολείου.

Από την ημέρα που ξεκίνησε η μεταφορά του σχολείου από το Πλατύ στην Κορυφή πέρασε αρκετός καιρός. Σήμερα όμως μπορούμε να πούμε ότι η μαγική (!) εικόνα των πρώτων ημερών αποτελεί ανάμνηση και ότι το σχολείο πλέον απέκτησε χρώμα και ζωή.

Η συμμετοχή όλων των παραπάνω υπήρξε καταλυτική στη συντήρηση, στη μεταμόρφωση και στην αισθητική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος του Γενικού Λυκείου Πλατέος – Κορυφής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ελκυστικό και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους επισκέπτες, όπως προκύπτει και από ενδεικτικές εικόνες που ακολουθούν. Η προσπάθεια συνεχίζεται…

Ευχαριστούμε πολύ