Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική

Δωρεάν εργαστήρια κινηματογράφου για μαθητές γυμνασίου και λυκείου στην Αλεξάνδρεια

Στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εργαστήρια κινηματογράφου για μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Η συμμετοχή στα εργαστήρια θα γίνεται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου.

Τα εργαστήρια περιλαμβάνουν σεμινάρια Σεναριογραφίας, Σκηνοθεσίας, Παραγωγής, Εικονοληψία, Ηχοληψία, Μοντάζ. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν την τέχνη του κινηματογράφου δημιουργώντας ταυτόχρονα τις δικές του ταινίες με άρτιες τεχνικές προδιαγραφές και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε κινηματογραφικά φεστιβάλ. Διδάσκει ο κινηματογραφιστής Γιάννης Κουφονίκος.

 

Ημερομηνία έναρξης εργαστηρίων Δευτέρα 10 Απριλίου.

Μετά την αίτηση θα υπάρξει ενημέρωση για τον χώρο, την διάρκεια και το ωράριο των εργαστηρίων.

Αποστολή αίτησης στο email omada.drasis.alexandria με ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας, email , με την σημείωση για τα εργαστήρια κινηματογράφου.

Ο Γιάννης Κουφονίκος σπούδασε κινηματογράφο στο πανεπιστήμιο του Sheffield και Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών Εικόνας και Ήχου στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως σκηνοθέτης και μοντέρ σε ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικές ταινίες και διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα.