Κατηγορίες
Δημητριάδης Φώτης Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας Μπρουσκέλης Νίκος

Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη η ένσταση Δημητριάδη για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 3ης Φεβρουαρίου

ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣΑπορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης η προσφυγή που είχε καταθέσει ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Φ. Δημητριάδης κατά των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας οι οποίες ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση της 3η Φεβρουαρίου 2017.

Η προσφυγή – η οποία είχε κατατεθεί από τον πρώην δήμαρχο Αλεξάνδρειας περίπου μια εβδομάδα μετά από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση – απορρίφθηκε ως αβάσιμη.

Πρόκειται για τη συνέχεια (στην ουσία πρόκειται για το τέλος) μιας ιστορίας που είχε ξεκινήσει με την κατάθεση πρότασης μομφής στον τότε Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Μπρουσκέλη και …

που συνεχίστηκε λίγη ώρα μετά με την αποχώρηση όλων των παρατάξεων της μειοψηφίας από τη συνεδρίαση.

Η συγκεκριμένη απόφαση της Αποκεντρωμένης πάντως δικαιώνει πλήρως τον τότε Πρόεδρο και την επιλογή του να μην συγκαλέσει ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου, όπως ζητούσαν επιτακτικά οι παρατάξεις της μειοψηφίας (αφού, όπως και ο ίδιος είχε δηλώσει τότε, Ειδικές Συνεδριάσεις του Δ.Σ. γίνονται για συγκεκριμένους σκοπούς – μεταξύ των οποίων δεν συμπεριλαμβάνονταν ο λόγος που επικαλούνταν η αντιπολίτευση).